​Bádogos Kesz​thely .hu
 
                                                                  ​RÓLUNK
Több mint 30 éve a szakmában

  Amit tudni érdemes rólunk


Harmadik generációs bádogos vállalkozás a miénk.

  A bádogos mesterséget én édesapámtól tanultam, ő pedig a nagyapámtól sajátította el.  

Erre büszke vagyok, viszont a továbbiakban nem szeretnék untatni senkit a cégünk fejlődéstörténetével, technológiai és gyártási eljárásokkal, vagy sok éves szakmai hozzáértésünk részletezésével. A bádogos szakmában eltöltött tapasztalataink alapján a  megrendelőinket általában négy dolog érdekli: az elkészült munka szép legyen, jó legyen, gyors legyen és megfizethető legyen. Ezeket tudjuk garantálni.​​


 Mi nem szeretünk magyarázkodni

  Véleményünk szerint sokkal könyebb és kifizetődőbb jól dolgozni, mint megmagyarázni hogy az ami rossz, az úgy jó ahogy van. 

Jól esik és megéri a fáradtságot mikor a fizettségen túl a megrendelő őszintén megköszöni a munkánkat és látszik rajta hogy örül hogy bennünket választott. Nekünk fontos hogy elégedettek legyenek a megrendelőink. Azon egyszerű okból kifolyólag, hogy csak az elégedett ügyfél ajánl tovább minket ismerőseinek, és nekünk így lesz munkánk a jövőben is.                 ​​


      Mi nem beszéljük rá értelmetlen beruházásokra

   Mi nem beszéljük rá hogy minden áron költse el megtakarításait valamire amire esetleg nincs is feltétlenül szüksége.

  Bármiért is keres bádogos szakembert:  komplett cserepeslemez vagy trapézlemez tető csere, tető felújítás ,horgany, réz, horganyzott acél vagy aluminium eresz csatorna csere vagy bármilyen  egyéb bádogos gyártási vagy szerelési munka. Biztos lehet benne hogy mi nagy eséllyel a legjobb ár-érték arányú megoldást ajánljuk, megfizethető árak és szakszerű kivitelezés mellett.


    ​​Mi ár-érték arányban a legjobb megoldást ajánljuk

Az ön elképzeléseinek leginkább megfelelő termék kiválasztásában is segítünk.

Minden esetben javaslatot teszünk hogy melyik termék az amely ár-érték arányban a leginkább megfelel igényeinek. Annyit tudni kell hogy az anyag és közvetve a márka kiválasztása nem mindíg opcionális. Nem lehet minden bádogos munkát tetszőleges anyagból kivitelezni, úgy hogy az hosszú távon is megbízhatóan ellássa feladatát. Ezért a konkrét bádogos munkával kapcsolatos lehetőségekről minden esetben személyesen tájékoztatjuk még az árajánlat elkészítése előtt.


ELÉRHETŐSÉGEINK    
E-mail: badogoskeszthely@gmail.com